Komplet boca za višenamjensko čišćenje + 4 nadopune

Čisti svjesno sa našim višemjenskim sredstvom za čišćenje.
NatureSafe višenamjensko čišćenje osigurava snažano, ali ekološki prihvatljivo čišćenje. Napravljen je za čišćenje svih površina u vašem domu, ostavljajući ih blistavo čistima.

Pakiranje za čišćenje uključuje:
  • 1 x 100% recikliranu plastičnu bocu (500 ml)
  • 4 x višenamjenske vrećice za čišćenje (što čini 2L proizvoda)

7.03 (52.97 kn)

Kako koristiti?

U samo tri koraka, sredstvo je spremno za čišćenje! Napunite bocu vodom iz slavine, dodajte vrećicu i protresite je dok se ne otopi. Za čiste i blistave površine, raspršite proizvod i prebrišite tkaninom.

Kupnjom naših proizvoda i punjenjem vodom iz slavine smanjujete svoj ugljični otisak i plastični otpad koji nastaje otpremanjem tradicionalnih proizvoda za čišćenje.

Dodatne informacije

Naše višenamjensko čišćenje dizajnirano je kao kružni sustav s očuvanjem okoliša kao glavnim ciljem, a proizvodi omogućavaju čisto okruženje u vašem domu ili poslovnom prostoru. Ideja je da se pakiranje s recikliranom bocom kupi jednom i nastavi s održivom praksom čišćenja uporabom biorazgradivih vrećica za nadopunu. Na ovaj način se smanjuje znatna količina emisije ugljika i upotrebe jednokratne plastike.

Sastojci:

Alcohol ethoxylated, 1-methoxy-2-propanol, Propan-2-ol, Quaternary ammonium compounds, benzyl-C12-16-alkyldimethyl, chlorides, d-limonene, Linalool 

Gdje se može koristiti?

U kućanstvima, hotelima, trgovinama, restoranima i postrojenjima.

Kako čuvati?

Čuvati na temperaturi ispod 25°C i podalje od direktne sunčeve svjetlosti. Ovaj proizvod ima rok valjanosti od 12 mjeseci.

FAQ

Troškovi dostave za vašu narudžbu izračunat će se ovisno o težini i veličini, koji će biti prikazani na blagajni.

Više možete pogledati na linku.

Troškovi dostave za vašu narudžbu izračunat će se ovisno o težini i veličini, koji će biti prikazani na blagajni.

Više možete pogledati na linku.

Imamo 30-dnevnu politiku povrata, što znači da imate 30 dana nakon primitka predmeta da zatražite povrat.

 

Da bi ispunjavali uvjete za povrat, vaš artikl mora biti u istom stanju u kojem ste ga dobili, ne nosiv ili neiskorišten, s oznakama i u originalnom pakiranju. Trebat će vam potvrda ili dokaz o kupnji. Molimo fotografirajte primljeno stanje pošiljke s aktivnom oznakom lokacije i vremena.

Da biste započeli povrat, možete nas kontaktirati na info@naturesafe.eu