Sredstvo za čišćenje površina

Sredstvo za čišćenje površina je rezultat pokusa u kojem smo pomiješali odmašćivač s katolitnim sredstvom za čišćenje proizvedenog za lokalni restoran.
Rezultat nas je impresionirao!

Formula je radila tako dobro da smo je odlučili pretvoriti u proizvod. Ovo sredstvo je za upotrebu prvenstveno u industrijskim i komercijalnim prostorima.

Od: 5.57 (41.97 kn)

Kako koristiti?

Vrlo jednostavno! Proizvod dolazi spreman za upotrebu te ga je potrebno samo raspršiti po željenoj površini i prebrisati tkaninom.

Dodatne informacije

Naše sredstvo za čišćenje površina dizajnirano je kao kružni sustav s očuvanjem okoliša kao glavnim ciljem, a proizvodi omogućavaju čisto okruženje u vašem domu ili poslovnom prostoru

 

Sastojci

(± 0,05% NaOH) pH 10-13, alkohol etoksiliran (C9-C11) (8 EO) 50 – < 75%, Propan-2-ol 15 – < 30%, 3 – butoksipropan-2-ol 10 – < 15%, 2-butoksietanol 5 – < 15%, 2-aminoetanol 1 – < 2,5%, d-limonen < 1%, Pmentha-1,4(8-en < 1%, < 1% kamena, < -1%

 

Gdje se može koristiti?

Prvenstveno u industrijskim ili trgovačkim prostorima.

 

Kako čuvati?

Čuvati na temperaturi ispod 25°C i podalje od direktne sunčeve svjetlosti. Ovaj proizvod ima rok valjanosti od 12 mjeseci.

FAQ

Troškovi dostave za vašu narudžbu izračunat će se ovisno o težini i veličini, koji će biti prikazani na blagajni.

Više možete pogledati na linku.

Troškovi dostave za vašu narudžbu izračunat će se ovisno o težini i veličini, koji će biti prikazani na blagajni.

Više možete pogledati na linku.

Imamo 30-dnevnu politiku povrata, što znači da imate 30 dana nakon primitka predmeta da zatražite povrat.

 

Da bi ispunjavali uvjete za povrat, vaš artikl mora biti u istom stanju u kojem ste ga dobili, ne nosiv ili neiskorišten, s oznakama i u originalnom pakiranju. Trebat će vam potvrda ili dokaz o kupnji. Molimo fotografirajte primljeno stanje pošiljke s aktivnom oznakom lokacije i vremena.

Da biste započeli povrat, možete nas kontaktirati na info@naturesafe.eu