Povrat i politika privatnosti

Povrat

Imamo 30-dnevnu politiku povrata, što znači da imate 30 dana nakon primitka predmeta da zatražite povrat.

Da bi ispunjavali uvjete za povrat, vaš artikl mora biti u istom stanju u kojem ste ga dobili, ne nosiv ili neiskorišten, s oznakama i u originalnom pakiranju. Trebat će vam  potvrda ili dokaz o kupnji. Molimo fotografirajte primljeno stanje pošiljke s aktivnom oznakom lokacije i vremena.

Da biste započeli povrat, možete nas kontaktirati na info@naturesafe.eu . Ako se vaš povratak prihvati, poslat ćemo vam naljepnicu za povrat pošiljke, kao i upute kako i gdje poslati svoj paket. Predmeti poslani natrag bez prethodnog zahtjeva za povratom neće biti prihvaćeni.

Uvijek nas možete kontaktirati za bilo koja povratna pitanja na info@naturesafe.eu

Štete i problemi

Molimo provjerite svoju narudžbu  i odmah nas kontaktirajte ako je predmet neispravan, oštećen ili ako primite pogrešan predmet, kako bismo mogli procijeniti problem i ispraviti ga. Molimo vas da ponovo  fotografirate  oštećenja ambalaže s vremenskim žigom i mjestom.

Iznimke/nepovratni predmeti

Također ne prihvaćamo povrat opasnih materijala, zapaljivih tekućina ili plinova. Ako imate pitanja ili nedoumice u vezi s određenom stavkom, kontaktirajte nas.  Fotografirajte dokaze o stanju i sadržaju ambalaže i pošaljite ih e-poštom na adresu info@naturesafe.eu

Nažalost, ne možemo prihvatiti povrat stavki koje su na sniženju.

Razmjene

Najbrži način da osigurate da dobijete ono što želite je vratiti predmet koji imate, a nakon što se povrat prihvati, obavite zasebnu kupnju novog predmeta.

Povrat novca

Obavijestit ćemo vas kad primimo i pregledamo vaš povratak i obavijestiti vas je li povrat odobren ili ne. Ako bude odobren, automatski će vam se izvršiti povrat sredstava na izvorni  načina plaćanja. Imajte na umu da i vašoj banci ili izdavatelju kreditnih kartica može trebati neko vrijeme da obradi i proknjiži povrat.

Pravila o privatnosti

Ova Pravila o privatnosti opisuju kako Naturesafe.hr.net („Web mjesto“ ili „mi“) prikuplja, koristi i otkriva vaše Osobne podatke prilikom posjeta ili kupnje putem web mjesta.

Ova web stranica WordPress koristi dodatke nezavisnih proizvođača, WooCommerce, Omnisend i Stripe Payment Gateway. Svaki od ovih dodataka ima svoja pravila o privatnosti na koja smo vam omogućili  pregled i veze na njihova pravila o privatnosti.

Prikupljanje osobnih podataka

Kada posjetite web mjesto, prikupljamo određene podatke o vašem uređaju, vašoj interakciji s web mjestom i podatke potrebne za obradu vaših kupnji. Također možemo prikupiti dodatne podatke ako nas kontaktirate za korisničku podršku. U ovom Pravilniku o privatnosti sve podatke koji jedinstveno mogu identificirati pojedinca (uključujući podatke u nastavku) nazivamo „Osobnim podacima“. Pogledajte popis u nastavku za više informacija o tome koje osobne podatke prikupljamo i zašto.

Informacije o uređaju

Primjeri prikupljenih osobnih podataka: verzija web preglednika, IP adresa, vremenska zona, podaci o kolačićima, web stranice ili proizvode koje pregledavate, pojmovi za pretraživanje i način interakcije s web mjestom.

Svrha prikupljanja: učitati web mjesto točno za vas i izvršiti analitiku korištenja web mjesta radi optimizacije našeg web mjesta.

Izvor prikupljanja: Prikuplja se automatski kada pristupite našem web mjestu pomoću kolačića, datoteka dnevnika, web svjetionika, oznaka ili piksela.

Otkrivanje podataka u poslovne svrhe: dijeli se s našim procesorom WooCommerce i Omnisend.

Narudžba

Primjeri prikupljenih osobnih podataka: ime, adresa za naplatu, adresa za dostavu, podaci o plaćanju (uključujući brojeve kreditnih kartica), e-adresu i telefonski broj.

Svrha prikupljanja: pružiti vam proizvode ili usluge za ispunjavanje našeg ugovora, obraditi vaše podatke o plaćanju, organizirati otpremu i dostaviti vam račune i / ili potvrde narudžbe, komunicirati s vama, provjeriti naše narudžbe za potencijalni rizik ili prijevaru, a kada ste u skladu s preferencijama koje ste podijelili s nama, pružit ćemo  vam informacije ili oglašavanje u vezi s našim proizvodima ili uslugama.

Izvor zbirke: prikupljeno od vas.

Otkrivanje podataka u poslovne svrhe: dijeli se s našim procesorom WooCommerce, Omnisend i Stripe gateway za plaćanje.

Informacije o korisničkoj podršci

Primjeri prikupljenih osobnih podataka:

Svrha prikupljanja: pružanje korisničke podrške. Izvor zbirke: prikupljeno od vas.

Maloljetnici

Web mjesto nije namijenjeno osobama mlađim od 18 godina. Ne prikupljamo namjerno osobne podatke od djece. Ako ste roditelj ili skrbnik i smatrate da nam je vaše dijete pružilo osobne podatke, kontaktirajte nas na adresu info@naturesafe.eu i zatražite brisanje.

Dijeljenje osobnih podataka

Dijelimo vaše osobne podatke s pružateljima usluga kako bi nam pomogli u pružanju naših usluga i ispunjavanju naših ugovora s vama, kao što je gore opisano. Na primjer:

WooCommerce koristimo za pogon naše internetske trgovine. Možete pročitati više o tome kako WooCommerce koristi vaše osobne podatke ovdje: https://docs.woocommerce.com/document/marketplace-privacy/

Vaše osobne podatke možemo dijeliti u skladu s važećim zakonima i propisima, odgovoriti na sudski poziv, nalog za pretres ili drugi zakoniti zahtjev za informacijama koje primamo ili na drugi način zaštititi svoja prava.

Način oglašavanja

Kao što je gore opisano, vaše osobne podatke koristimo kako bismo vam pružili ciljane oglase ili marketinške komunikacije za koje vjerujemo da bi vas mogle zanimati. Na primjer:

Koristimo Google Analytics kako bi nam pomogao da shvatimo kako naši kupci koriste Web stranicu. Možete pročitati više o tome kako

Google ovdje koristi vaše osobne podatke: https://policies.google.com/privacy?hl=hr. Google Analytics također možete  se isključiti ovdje: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Podijelimo informacije o vašoj upotrebi web mjesta, vašim kupnjama i vašoj interakciji s našim oglasima na drugim web stranicama s našim oglašivačkim partnerima. Neke od ovih podataka prikupljamo i dijelimo izravno s našim oglašivačkim partnerima, a u nekim slučajevima i korištenjem kolačića ili drugih sličnih tehnologija (na što možete pristati, ovisno o vašem mjestu).

Za više informacija o tome kako ciljano oglašavanje funkcionira, posjetite obrazovnu stranicu Network Advertising Initiative („NAI“) na http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does- it-work.

Možete se isključiti iz ciljanog oglašavanja slijedeći donje poveznice:

FACEBOOK – https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

GOOGLE – https://www.google.com/settings/ads/anonymous

Uz to, neke od ovih usluga možete onemogućiti posjetom portalu za isključivanje ,Savez za digitalno oglašavanje na: http://optout.aboutads.info/.

Korištenje osobnih podataka

Vaše osobne podatke koristimo za pružanje naših usluga, što uključuje: nuđenje proizvoda na prodaju, obradu plaćanja, otpremu i ispunjavanje vaše narudžbe te redovito informiranje o novim proizvodima, uslugama i ponudama.

Zakonska osnova

Sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka („GDPR“), ako ste stanovnik Europskog gospodarskog prostora („EEA“), vaše osobne podatke obrađujemo na sljedećim zakonitim osnovama:

  • Vaš pristanak;
  • Izvršenje ugovora između vas i web mjesta;
  • Poštivanje naših zakonskih obveza;
  • Da zaštitite svoje vitalne interese;
  • Izvršiti zadatak koji se provodi u javnom interesu;
  • Za naše legitimne interese, koji ne narušavaju  vaša temeljna prava i slobode.

 

Zadržavanje

Kada izvršite narudžbu putem web stranice, zadržat ćemo vaše osobne podatke za našu evidenciju, osim ako  ne zatražite da te podatke izbrišemo. Za više informacija o vašem pravu na brisanje, pogledajte odjeljak “Vaša prava” u nastavku.

Automatsko donošenje odluka

Ako ste stanovnik EGP-a, imate pravo prigovoriti obradi koja se temelji isključivo na automatiziranom donošenju odluka (što uključuje profiliranje), kada to donošenje odluka ima pravni učinak na vas ili na drugi način značajno utječe na vas. NE sudjelujemo u potpuno automatiziranom donošenju odluka koje imaju pravni ili na drugi način značajan učinak pomoću podataka kupaca.

Naš procesor Shopify koristi ograničeno automatizirano donošenje odluka kako bi spriječio prijevaru koja nema pravni ili drugi značajni učinak na vas.

Usluge koje uključuju elemente automatiziranog odlučivanja uključuju:

Privremeni popis IP adresa povezanih s ponovljenim neuspjelim transakcijama. Ovaj popis traje nekoliko  sati.

Privremeni popis popisa kreditnih kartica povezanih s popisa IP adresa. Ovaj popis  zadržava se nekoliko dana.

Vaša GDPR prava 

Ako ste stanovnik EGP-a, imate pravo pristupiti osobnim podacima koje imamo o vama, prenijeti ih na novu uslugu i zatražiti da se vaši osobni podaci isprave, ažuriraju ili izbrišu. Ako želite ostvariti ta prava, kontaktirajte nas putem dolje navedenih podataka za kontakt

Vaši će se osobni podaci u početku obrađivati ​​u Irskoj, a zatim će se prenositi izvan Europe na pohranu i daljnju obradu, uključujući Kanadu i Sjedinjene Države.

Kolačići

Kolačić je mala količina podataka koja se preuzima na vaše računalo ili uređaj kada posjetite našu web stranicu. Koristimo brojne različite kolačiće, uključujući funkcionalne, izvedbene, reklamne i društvene mreže ili kolačiće sa sadržajem.

Kolačići poboljšavaju vaše iskustvo pregledavanja dopuštajući web mjestu da pamti vaše radnje i preferencije (poput prijave i odabira regije). To znači da ne morate ponovo unositi ove podatke svaki put kad se vratite na web mjesto ili pregledavate s jedne stranice na drugu. Kolačići također pružaju informacije o tome kako ljudi koriste web stranicu, na primjer jesu li ih prvi puta u posjetu ili su česti posjetitelji.

Sljedeće kolačiće koristimo za optimizaciju vašeg iskustva na našoj web stranici i za pružanje naših usluga.

Promjene

S vremena na vrijeme možemo ažurirati ova Pravila o privatnosti kako bismo odražavali, na primjer, promjene u našoj praksi ili iz drugih operativnih, pravnih ili regulatornih razloga.

Kontakt

Za više informacija o našoj praksi privatnosti, ako imate pitanja ili ako želite uložiti žalbu, kontaktirajte nas e-poštom na info@naturesafe.eu

Posljednje ažuriranje: 06.09.2022

Ako niste zadovoljni našim odgovorom na vašu žalbu, imate pravo podnijeti žalbu nadležnom tijelu za zaštitu podataka. Možete kontaktirati svoje lokalno tijelo za zaštitu podataka ili naše nadzorno tijelo ovdje: https://edps.europa.eu/_en

Pregled

Kolačić je mala tekstualna datoteka koju web stranica postavlja na računalo korisnika (uključujući pametne telefone, tablete ili drugo

povezani uređaji) za pohranu podataka o korisnikovoj aktivnosti. Diljem svijeta regulatorni subjekti vide kolačiće kao “trajni identifikator”, što potpada pod pravila koja se primjenjuju u zaštiti osobnih podataka korisnika interneta.

Regulatorni subjekti:

  • Za EU – GDPR, Direktivu o e-privatnosti, kolačiće i druge tehnologije     praćenja
  • Nacionalni propisi (po zemljama) o privatnosti i zaštiti osobnih podataka

Strip Payment Gateway

Molimo pogledajte dokumentaciju o politici Stripe kolačića na ovoj adresi:

https://stripe.com/en-gb-hr/legal/cookies-policy

Omnisend

Molimo pogledajte Omnisend politiku kolačića tako da posjetite njihovu web stranicu prema url-u:

https://www.omnisend.com/cookies/