Brigom o okolišu

brinemo o sebi

Naturesafe, biodezificijensi

Naša priča

Ljubav prema prirodi i poduzetnički duh

NatureSafe je priča o poduzetničkom duhu oca i sina koji dijele zajedničku ljubav prema prirodi i životinjama. Živjeti u Južnoafričkoj Republici i biti okružen oceanima za nas je bio dar. Kako je priroda bila oduvijek dio nas provodili smo mnogo vremena istražujući prirodne ljepote i životinjski svijet svoje domovine. Ta autentična, ali ranjiva ljepota nas je uvjerila da moramo djelovati i štititi prirodnu onakvu kakva zaista jest.

Naše putovanje prema sigurnijem okolišu započelo je razvojem masovnih vjetroelektrana i solarnih elektrana u Južnoj Africi u svrhu proizvodnje zelene energije. Predanost održivosti bila je naša motivacija za djelovanje prema boljem sutra.

Zašto Hrvatska?

Vratili smo se korijenima

Uvijek kada čujemo to pitanje, odgovor na njega je jednostavan: „Vratili smo se korijenima.”

Naša obitelj korijene vuče s predivnog hrvatskog otoka Visa, a otkad smo se prvi put odlučili posjetiti, uvijek smo se vraćali. Odluka o preseljenju u Hrvatsku nije bila teška i nakon toga je uslijedio  nastavak naše misije i zalaganja za važnost zaštite okoliša. Započeli smo svoj put zaštite okoliša u Hrvatskoj 2014. godine i na njemu radimo i danas.

Naturesafe, bio sredstvo za čišćenje, dezificijensi
Naturesafe, bio sredstvo za čišćenje, dezinficijensi

Poruka osnivača

Brinemo o svijetu i zajednici

Jednog dana, dok smo plovili u Jadranskom moru, primijetili smo plutajući otpad i razna pakiranja sredstava za čišćenje, a za nas je to bio znak da djelujemo i učinimo nešto po tom pitanju. I evo nas danas, na putu prema boljem svijetu i na misiji stvaranja zdravog i održivog okruženja za nas i buduće generacije!

NatureSafe je mnogo više od brenda jer iza ovog naziva je tim ljubitelja prirode posvećen tome da svijet učini boljim mjestom bez plastičnih i štetnih kemikalija za jednokratnu uporabu za ljude i životinje. Čvrsto vjerujemo da proizvodnjom veganskih, biorazgradivih i učinkovitih proizvoda ljudima možemo pomoći u stvaranju zdravog i sigurnijeg okruženja.

Adrisol

Višenamjenski biodezinficijensi s 0% alkohola

Kako smo došli do AdriSol ideje? Sve je počelo s pandemijom i karantenom kada su nam dezinficijensi postali najbolji prijatelji i svakodnevna rutina. Nakon što smo pogledali sastav ovih proizvoda, imali smo što vidjeti – hrpa nepotrebnih kemikalija i alkoholnih spojeva pakiranih u plastične boce za jednokratnu upotrebu. Zbog toga smo počeli proizvoditi sredstva za pranje ruku u našoj kući.

Tijekom proizvodnje smo saznali za HOCl i  beskrajne koristi ove formule te započeli proizvodnju sredstva za dezinfekciju. Otkrit ćemo vam tajnu – trenutno radimo na medicinskim proizvodima temeljenim na HOCl-u!

Naturesafe, biodezificijensi, Adrisol

NatureSafe

Ekološki prihvatljivo pakiranje

Jednog dana, dok smo prali posuđe, pozornije smo pogledali sastav tableta za perilice posuđa i shvatili koliko otpada stvaraju tradicionalna sredstva za čišćenje, a sve te otrovne kemikalije završavaju u oceanima. Tada je rođena ideja o proizvodnji biorazgradivih vrećica s koncentriranim sredstvom za čišćenje! S ciljem smanjenja uporaba plastike, stvorena je NatureSafe linija sredstava za svakodnevno čišćenje koja vam pomaže u uklanjanju plastike za jednokratnu uporabu i nepotrebnih kemikalija iz vašeg doma.

Glavna ideja koja stoji iza NatureSafe-a je izrada svakodnevnih proizvoda koji omogućavaju ljudima da lakše žive održivijim načinom života  uklanjanjem plastičnih i nepotrebnih kemikalija za jednokratnu upotrebu i smanjenjem emisija CO₂.

Otkrijte naše proizvode