Česta pitanja

Pronađite odgovore na najčešće postavljena pitanja

Može se koristiti u kuhinjama, restoranima i blizini hrane kako bi se uklonile bakterije i patogeni. Ispiranje nije potrebno.

To je prirodno “oružje” u borbi protiv bakterija, infekcija i virusa. Adrisol proizvodi sadrže hipoklornu kiselinu, vodu i fiziološku otopinu te djeluju kao neutrofili, tj. bijele krvne stanice, bore se protiv raznih infekcija, bakterija i virusa. Potpuno su netoksični i 100% sigurni za ljudsko zdravlje.

 

Koje je uobičajeno vrijeme za obradu i kako mogu pratiti svoju narudžbu?

Svi nalozi obrađuju se u roku od 1 do 2 radna dana (osim vikenda i praznika) nakon primitka elektroničke pošte kojom se potvrđuje narudžba. Kada vaša narudžba bude poslana, primit ćete obavijest e-poštom koja će sadržavati broj za praćenje koji možete koristiti za provjeru statusa.

Troškovi dostave za vašu narudžbu izračunat će se ovisno o težini i veličini, koji će biti prikazani na blagajni.

Više možete pogledati na linku.

Imamo 30-dnevnu politiku povrata, što znači da imate 30 dana nakon primitka predmeta da zatražite povrat.

 

Da bi ispunjavali uvjete za povrat, vaš artikl mora biti u istom stanju u kojem ste ga dobili, ne nosiv ili neiskorišten, s oznakama i u originalnom pakiranju. Trebat će vam potvrda ili dokaz o kupnji. Molimo fotografirajte primljeno stanje pošiljke s aktivnom oznakom lokacije i vremena.

Da biste započeli povrat, možete nas kontaktirati na info@naturesafe.eu